remore

Opkøb og genbrug af hardware

Når der handles med energibesparelser giver det mening at komme omkring hele processen, således at der både findes såmange besparelser som muligt, samt at man kommer omkring alle de relevante elementer i dialogen som skaber overblik og forbedret økonomi.

Når man indgår en dialog med Remote, betyder det derfor at man indgår i en dialog hvor vi sætter fokus på hvilken økonomi din brugte hardware kan indbringe. Med mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen og et stort netværk af samarbejdspartnere, der forgrener sig verden over, er vi sikre på at være konkurrencedygtige når det handler om at finde den rette køber, til den rette pris.
Vi er eksperter i handel med nyt og brugt IT udstyr samt i at udregne energibesparelser og udbetaling af energitilskud. Vi ser et stort potentiale i videresalg af funktionsdygtigt IT udstyr, som virksomhederne udfaser. Det gamle IT udstyr genanvendes af andre virksomheder, som ikke har de samme krav til sikkerhed og performance.

Remore komplementerer og optimerer vores kunders Total Cost of Ownership, fra anskaffelsesbeslutning til udfasning - og ikke mindst bringer Corporate Social Responsibility i fokus.