remore

Cloud Transition

Cloud-teknologien har vundet indpas og er nu bredt accepteret af CIO'er, it-direktører og it-organisationer for de mange fordele, den tilbyder. Virksomheder kan drage store fordele ved effektiv brug af cloud. Men disse fordele skal, som ved alle infrastrukturforandringer, forstås, planlægges og realistiske mål skal sættes op for at sikre, at de leveres. Hvis Jeres virksomhed allerede har taget ét eller flere skridt ind på denne rejse, ved i allerede hvor kompleks og omkostningstung denne proces er, som i står overfor. Men det er jo ikke kun rejsen til, og driften af den kommende platform som skal tages med i betænkelighederne.

Du har forventeligt vurderet at når du begynder planlægningsprocessen, er du nødt til at vurdere din eksisterende it-infrastruktur, de applikationer du anvender samt ressourcer og omkostninger. Det vil gøre det lettere for dig at træffe beslutninger, når processen med at flytte til skyen er i gang. Remore hjælper Jer i denne process, mere specikt med at hjælpe med at synliggøre de omkostninger som I idag har på platformen, og dokumentere hvordan omkostningsniveauet ligger i forhold til den drift i har afviklet frem til i migrere til cloud'en.

Ved at synliggøre omkostningerne på de services som skal udfases og migreres, har vi mulighed for at give det relevante input til Jeres businesscase, som derved kan være med til at synliggøre de økonomiske påvirkninger ved er ved at migrere den del af Jeres platform over til en cloud-platform.

Elementer vi ser på i denne del af processen, er besparelser på strøm på servere, storage- netværksenheder mv., besparelser på køling, UPS, prisen på hvad den brugte platform er værd på gensalgs-markedet, prisen på de besparelser i licenser, samt hvordan disse besparelser kommer til udtryk enten i kr / øre, og på CO2-aftrykket.

Lad os endelig høre fra dig til en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe hinanden med at gribe sagen an. Tryk her, for at kontakte os.